top of page
Ingrediënten: Pro Gallery

Glutenarm brood

Eens per twee weken bakken wij brood met haver- en boekweitmeel. Hoewel dit recept alleen glutenvrije ingrediënten bevat noemen wij dit glutenarm. Het wordt immers gebakken in de bakkerij waar ook al ons andere brood vandaan komt. Het haver/boekweitbrood is smaakvol en stevig. We hebben een mooie haverdesem om het brood te laten rijzen.

Wij  bakken het brood op de volgende data:

2 november

16 november

30 november

14 december

21 december

11 januari

25 januari

Ingrediënten: Over ons
Ingrediënten: Nieuws

Waar te koop

Elke zaterdag: Weekmarkt Bergen: 
08:30 am - 17:00 pm

Elke zaterdag: In kraam van 'Broodnuchter' Nieuwmarkt Amsterdam: 
10:00 am - 16:00 pm

Bestellen

Voor donderdagmiddag 13.00 besteld via het bestelformulier is zaterdag thuisbezorgd.  Kijk op onze bestelpagina​.

Wij bezorgen in Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Limmen, Velsen-Noord, Uitgeest,  en Wijk aan Zee

Blijf op de hoogte

Volg ons via Facebook

bottom of page